Nimetön

Runoilija porcupine

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen kiero. Synnyin normaalina.
Normaalina?
Minut korjattiin. Siihen laitettiin ruuvi.
Kuka sen kiristi?
Julmuuksissaan kiersi liian tiukalle.
Vuositarkastuksessa oli tarkoitus löysätä.
Hän kiristi. Väänsi lujemmin kuin aikaisemmin.
Juoksin. Halusin sen pois. Auki.
Irti.
Juoksin liian lujaa. Unohdin missä ruuvi on.
Mutta tiedän. On

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot