Nimetön

Runoilija porcupine

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Väärä aamu. En ole järin nokkela.
Ovelia temppuja. Tyyny silmien päälle.
En näe.
Katalia juonia. Ei kelpaa selitykseksi.
Kovin kätevää. Huono vahinko.
Täydellinen tyrmäys. Outo sänky.
Pääni räjähdys. Moraalinen krapula.
Kahvinkeitin ja omena.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nämä on luettava monta kertaa, ja joka kerralla silmä ja ajatus kiinnittyy eri kohtaan. Ehkä se on tarkoituksesi? Vai onko runojesi hienous siinä, minkä mylläkän ne jättävät mieleen?
En osaa päättää suosikkiani näistä, mutta sinut lisään omiin suosikkeihini.

 

Käyttäjän kaikki runot