Nimetön

Runoilija porcupine

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka muodostan lauseen?
Sana. Toinen. Kolmas. Piste.
Onko lauseessa merkitys?
En tiedä, mikä on sanan tarkoitus.

Hämmennys.

Sekoitan sanat. Merkitys muuttuu.
Sanat kertovat uutta. Haluanko vanhan?

Haluan yhden sanan. Toisen sanan,
ja kolmannenkin.
En tahdo lausetta.

Väärinymmärryksen vaara on väistämätön.

Anna minulle sana. Laitan sen talteen.
Se merkitsee. Ei muodosta lausetta.
Ja minä olen turvassa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot