Koska herätyskellonikin jäätyi sinä aamuna

Runoilija Malla-täti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

and I'm trying
to learn to live
before I die
 

Auton takapenkillä
ikkunalasi on
kylmää kristallia
jonka takana valuu
oranssi helminauha
eikä kurista ketään

Sinä rakastut niin helposti
tai sitten uskot siihen
liikaa

tai enemmän kuin minä

Kristalli on kylmää
eikä siihen tohdi kajota
ettei se katoaisi

sanaakaan en sano vastaan

Enkä näe loppua
kristallin takaa
mutta ehken haluaisikaan
nähdä mitään muuta
se on aina niin ikävää
kun se on uutta

ja miten voisikaan
helminauha olla
kristallia kauniimpaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Ensimmäinen säkeistö oikein vangitsi. :)

 

Käyttäjän kaikki runot