Nimetön

Runoilija Malla-täti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

and I'm trying
to learn to live
before I die
 

Hei, missä ovat
ne suuret sanat
nyt
(pienistä sanoista ei saa otetta)

Hei, missä ovat
ne suuret tunteet
nyt
(pienistä tunteista ei saa lohtua)

Hei, miksen ole jo
se suuri ihminen
(pieniä ihmisiä ei kukaan muista)

aika loppuu kesken

eikä minulla oikeastaan
ole mitään sanottavaa

ei arvoa
ei arvovaltaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot