Vastakohtien välissä

Runoilija Malla-täti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

and I'm trying
to learn to live
before I die
 

Maailmakin syntyi ehkä sattumalta

mutta täällä luotiin vastakohdat
ja vastakohdista rakennettiin
tasapaino

joka teitä, minuakin
yhdellä tasolla pitää koossa,
kurissa
se pyörittää maailmaa

kun hyvä määrittää pahan

miinus määrittää plussan

ja Pohjoinen
Etelän

ja kaaos:
kun ne seinät
kaadetaan
eikä vain, eikä tosiaankaan
viedä niitä yksi kerrallaan

Entä sitten
Itkeäkö
vaiko nauraa?

Selite: 
Ihminen on sitten JÄNNÄ. Heti tuntuu paremmalta luonnonkatastrofien ja kriisien sun muiden keskellä, kun on joku/jokin jota syyttää. Tätä runoa tod.näk. tulen muokkaamaan vielä useaan kertaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot