pala(t)a

Runoilija ilmannielijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä, mitä pitäisi tehdä. on siis kirjoitettava.
 

rakastua
marssia mielenosoituksessa
suudella laiturilla
laihtua
olla keskipiste
matkustaa ilman ruokaa ja rahaa
antaa auringon paahtaa minut
juoda liian paljon
puhua elämästä rakkaudesta filosofiasta politiikasta
näyttää niille
unohtaa pelon, rajotukset

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot