ANNA VOIMAA NOSTAA PÄÄ JA SUUDELLA

Runoilija ilmannielijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä, mitä pitäisi tehdä. on siis kirjoitettava.
 

sinä vääränmuotoinen
saavuit
annoit minun puhua ja aloit
hukuttaa minutkin sanoihisi

ylitit viivat kanssani ja rajalla
päästitkin irti
mutta seuraavana huomisena tulit taas
ja naurusilmin piirsit käteeni eläimiä

ei rakkaus ole sitä että kerrot
kuinka hän ei vieläkään ole valinnut sinua
(ei tule valitsemaankaan
toivon)
ja sanon jotain tyhjänpäiväistä
aivankuin et

olisi minun ensimmäinen kliseinen aamuajatukseni
se jonka vatsalla käteni tahtovat leikkiä
jonka hiuksiin kierrän toivoni
tulevaisuudesta

Selite: 
et sinä minua
Kategoria: 
 

Kommentit

OMG, mielettömän hienoja runoja sinulla. Näihin vain uppoaa ja haluaa lukea lisää ja lisää. Kiitos, että kirjoitat näitä.

 

Käyttäjän kaikki runot