eivät ne enää lennä

Runoilija ilmannielijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä, mitä pitäisi tehdä. on siis kirjoitettava.
 

olet rengastanut toiveideni linnut
ja vastahakoisesti, ehkä
päästänyt ne lentämään
tavoittelemaan taivaan kattoa
sinun kuvaasi

älä sitten vedä verhoja alas!
tai kylvä salamaa parven keskelle
koska lintujeni siivet ovat heikot
yksi sanomaton sana
poikkipuolinen lause

katkaisee siivet
ja jättää lintujeni ruumiit
rannalle makamaan

Selite: 
sinulla on minun valtani
Kategoria: 
 

Kommentit

jotenkin... katkeran suloinen? Kaunis runo, hyviä vertauksia.

jotenkin... katkeran suloinen? Kaunis runo, hyviä vertauksia.

 

Käyttäjän kaikki runot