Hämy

Runoilija Minella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hämy pellolla,
usva sen yllä.
Kuu taivaalla
pilvien päällä.

Lintu valkoinen,
kepeällä jäällä.
Korento pienoinen
viileällä säällä.

Vesi kiehuva
pannussa tässä.
Ilta rauhaisa
pimeässä.

Sydän syrjällään
heikolla jäällä.
Tunteet tulessa
joka säällä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivasti laskettelee tunnetta!

 

Käyttäjän kaikki runot