Voinko?

Runoilija Minella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voinko laulaa sinulle laulun,
vaikka säveltä en tunnekaan.
Voinko lausua sinulle runon,
vaikka sanoja en ole kuullutkaan.
Voinko kirjoittaa sinulle kirjeen,
vaikka kirjaimia en ole nähnytkään.
Voinko lentää luoksesi illalla,
vaikka siipiä en omistakaan.
Voinko katsoa syvälle silmiisi,
vaikka en ymmärräkään katsetta niiden.
Voinko rakastaa sinua sydämelläni,
vaikka siitä en tiedä mitään.

Selite: 
Vanhempaa tuotantoa, mutta taas tänne laitettu ^^
Kategoria: 
 

Kommentit

Voit tehdä kaikkea tätä ja enemmänkin.
Vain sydän määrän tahdin.

 

Käyttäjän kaikki runot