Altis

Runoilija Debbie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ruhjoit minut lemmelläsi,
siristit silmiäsi,
olinhan sekundaa

Korvanlehtieni nipukoita pakottaa,
vielä vuosienkin jälkeen

Verenpurkaumia emme kuitenkaan enää näe,

kuin ainoastaan sanoissa

Selite: 
Nyt mentiin henkilökohtaisuuksiin.
Kategoria: 
 

Kommentit

hmmm.. ruhjova lempi, kuulostaa intohimolta ja vähän itsekkäältä toiminnalta, missä uontuu kumppanin hyvä.

onneksi kipu kasvattaa, ja ihmisellä on uskomaton kyky tervehtyä, sitä näen runossasi kauniissa.

Mielenkiintoinen. Todella. Monisäikeinen.

 

Käyttäjän kaikki runot