Omista väkivaltaa

Runoilija Debbie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luottamus loppuu kun
kuiskaat
rumia sanoja rakastelusta

Suutelet minut sairaaksi
Tiputa kosketuksen jälkeen
lattialle nukkumaan

Aamulla uudelleen
jokainen meistä sairastuu

Selite: 
Niin no, tasoni on heikentynyt pahasti. Kai. Pakko purkaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Julman kaunista. Pidin eniten kahdesta ensimmäisestä osasta. Niissä voi tuntea joka sanan. Ja vaikka en ihan syttynyt lopetukselle yhtä paljon kuin alulle, on se ehkä ihan sopiva tähän. Kaipasin vain jotain vahvempaa. Lisää.

Varsinkin nyt kun väkivalta on yksi mieliaiheistani tällä hetkellä. Ehkä tässäkin se on kipeää kaipausta, ainakin osittain. Väkivaltaa on niin monenlaista. Enimmäkseen tietenkin huonoa. Mutta.

Joka tapauksessa tämä herätti mielenkiintoni. Upeita sanoja ja merkityksiäkin. Tykkäsin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot