Puolustusherkkä

Runoilija Debbie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Emme voi hallita säätä,
sanat satavat päällemme

Hypistelemme sateenvarjojamme

Kylmissäni ja märkänä
annan sinun sirotella sanoja päälleni,

tartun sateenvarjooni ja
nostan sen tuulta uhmaamaan

Selite: 
Enkä tee sitä tahallani.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja kielikuvia ja
otsikkoon ihastuin. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot