Et ole

Runoilija Debbie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun olemuksesi, onneton
ei liikauta kelloni viisareita
Aikataulu pysyy

vaikka junasi olisi alati myöhässä

Selite: 
Tarvitsin itseluottamusta. Sanoilla saan sitä aikaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti kuvattu!

Itseluottamusta loistavasti kuvaava!
Pidin kaikesta tässä <3

 

Käyttäjän kaikki runot