Lady Jelousia

Runoilija DollHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Something cold
Something abused
Something sorrowed



...Something glued.
 

Kastuneita sonetteja

ja freudilaisia painajaisia

Kyynelriippuvuudessani

rakennan sinusta hirviön

Ajan väärällä kaistalla välittämättä

Vaaleat hiukset, äänekäs nauru

ja muita pieniä puuttuvia paloja

Kylkiluuni kiertyvät

yöperhosten kirkuna valvottaa

Salaisuus on omaisuus

Vainoharhainen kostoni

Liatun ikkunani takaa katselen

pienillä petturin sormillani kosken

Kylmä lasi, kylmät huulet

Sinä unissani kuolet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot