Hypotermia

Runoilija DollHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Something cold
Something abused
Something sorrowed



...Something glued.
 

Kukaan ei tule kotiin tänä iltana
Menen naimisiin sänkyni kanssa
Syön syntymäpäiväkakkua
kunnes oksennan

Vielä eilen hengitimme yhteistä ilmaa

Itsestäänselvyys: olet poissa
Lämpimänä pysyminen on vaikeaa
Juon valtameren tai kaksi
Ehkä hetkeksi unohdan

Elän kuin et olisi ikinä ollutkaan

Maisemat kylmät ja kaljut
Kuollut maa ilman hautajaislunta
Toivon, että olisit luonani
Selittäisit sieluni

Yksin, irti sinusta, jäädyn patsaaksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, ihastuttava runo, ihania sana valintoja.

hyvin olet osannut asetella sanat kuvaamaan tunteitasi...jokainen joka on joskus kokenut jotain vähänkään samantaipaista, tunnistaa olotilan. taidokas runo.

sinä osaat käyttää sanoja. ainakin tässä runossa olet osannut leikitellä niillä. pidän noista vertauskuvista. toimi runo, joka sisältää tunteesi hienoihin sanoihin kätkettynä. vautsi.

 

Käyttäjän kaikki runot