Likaista hunajaa

Runoilija DollHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Something cold
Something abused
Something sorrowed



...Something glued.
 

Pahat sanat eivät minua pysäytä
Hän sanoi pitävänsä nauruni soinnista
Ja kuinka usein se soikaan:
Peiteoperaatio valkoiset hampaat

Mitä siitä, sanoin ja suutelin
Jätin noudattamatta lakia,
jonka säätivät onnelliset tyrannit
Hyvän elämän aikoina

Niin helposti voisin avata suuni
juodakseni sateen, nielläkseni pilvet
Ahnaasti kalastelen kaikkia tähtiä
Kun en osaa valita vain yhtä

Ohi mene, yksinäisyyteni jätä
Pesen kasvoni ja sovitan lasikenkiä
Teen parhaani sinun unohtamisessasi
vaikka rikkoisin jokaikistä sääntöä

Selite: 
Joskus sitä luulee, että kun teeskentelee pärjäävänsä kyllä ihan yksin, itse, vahvana, niin oikeasti voisi tehdäkin. Wishful thinking.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot