Fairytale

Runoilija zalzQ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keine Mensch ist Illegal.
 

Ei kukaan ole vielä herännyt,
vain keijukainen harsosiipi.
Hän tummien puiden alla
nyt hiljaa varhaiseen hiipi.
Kastehelmet kuin timantteja,
samettinurmi alla jalkojen.
Keiju katsoo, kuuntelee kauneutta,
aamuhetken rauhallisen.
Lipuu joutsen pitkäkaula, valkea
joen pintaa,
kohti rantaa.
Joutsen tervehtii äänettä keijua
ja sen selkäänsä nousta antaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa luontokuvausta

 

Käyttäjän kaikki runot