Mahdollisimman kauas

Runoilija zalzQ

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keine Mensch ist Illegal.
 

Käännän katseeni pois,
viimeisen kerran.
Kätesi etsii kättäni,
sitä löytämättä.
Yrität sanoa jotain,
jotain liian turhaa,
et löydä ääntäsi.
Varovasti,
rohkeasti,
otan askeleen,
kaski, kolme...
Olen jo tarpeeksi
kaukana sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot