työmies

Runoilija lopen outolintu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004
Viimeksi paikalla: 23.2.2023 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

teen laulunsanoja/runoja lähinnä omaksi ilokseni
 

Töitä vieroksumatta Tein töitä mä kovin,
otin hommat vastaan aina avoimin ovin

kuuluin liittoon ja myös aina äänestin
joskus voitin, joskus hävisin

olin luottomies, luottamusta nautin
tien haaroista aina sen oikean valitsin

sain kaiken mitä nuorena halusin
oli pellavapäiden lauma ja
liitto sinetöity kultasormuksin

nyt on ajat toiset ja toiset miehet myyvät maan,
jonka puolesta me jouduimme raatamaan

toiset tavat ja sukeltavat pörssikurssit vie
pohjan siltä mille me joskus luotiin tie

ja joskus kaiken kiroan, mitä kiitokseksi jäi raatajan ja
kenelle tunnustukset annetaan?

käskystä jumalanko vai saatanan kaikki kaunis on kuolevan,
me silti vastaan taistellaan!

Me muutosta vaaditaan, vielä jonain päivänä kauniina
käy ihmisarvokin rahaa enemmän maksamaan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot