Runoilija lopen outolintu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004
Viimeksi paikalla: 23.2.2023 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

teen laulunsanoja/runoja lähinnä omaksi ilokseni
 

En mä mielestäni koskaan saa
sitä ensimmäistä yötä
oli romantiikkaa, oli tunnelmaa
ja sydämelle se täyttä työtä

Mä katsoin sua kuin lapsi valoon
ensimmäisen kerran
kun tiemme vei autiotaloon
ja sua pelotti hetkisen verran

kysyin taivaastako putosit
kun noin enkeliltä näytät
näin silmistäs mitä janosit
tänä yönä toiveeni täytät

Tänä yönä viet taas pois mut taivaankannen taa
tänä yönä päättyy haaveilut ja kaksi toisensa saa

Tänä yönä henget autiotalon maanpäälle laskeutuu
Tänä yönä korvaas kuiskaisen "Baby I love you"

Susta tahdoin tietää kaiken
mistä tulet ja minne meet
Kun yhdessä saavutimme sen
mistä olimme unelmoineet

Alkoi painaa uni hiljalleen
vasten silmää mun
vielä saisinko sut uudelleen
vai kanssa talonko autioidun?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot