PETTYMYS

Runoilija lopen outolintu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004
Viimeksi paikalla: 23.2.2023 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

teen laulunsanoja/runoja lähinnä omaksi ilokseni
 

Olet ylitöissä päivittäin, vaikka juuri sinut kaupungilla näin
on muka pulaa tekijöistä työn ja teet iltavuoron perään yön

minä haen lapset tarhasta, irrottaudun mielikuvien harhasta
viimein tiedän totuuden ja pian kanssasi jaan myös sen

Näin nousen pyörän selkään, jätän taakse kaiken mitä pelkään
jätän taakse vaimon lapsineen, oppivat isään uuteen

Taakse jäädä saa koti yhteinen, velkavankeus pankkivuosien
vaimo löysi uuden ja paremman, miehen vuosia nuoremman

Minä olen kasa tyhjiä sanoja, minä olen veitsi haavassa
minä olen kolmas pyörä suhteessa ja syy kaiken takana

minä olen arpa ilman voittoa, yö ilman aamunkoittoa
minä olen jäätävä pakkanen joka tappaa rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hurjan viileää, sydäntä särkevää.. silti niin kipeän kaunista!

Kyllä riipaisee syvältä tämä.

 

Käyttäjän kaikki runot