Tulisiko tunne

Runoilija c8a16c818cb2b7d6e12f294b0a8374b5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004
Viimeksi paikalla: 31.8.2018 22:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Lukekaa muitakin runoja kuin vain ensimmäiset :) Sekä hyvä että huono palaute on tervetullutta! Kiitän.
 

haluaisin tarkastella sinua
rauhassa paremmin

silmäsi jo tutut ja turvalliset

mutta huulesi on katsomatta,
jotta voisin kuvitella miltä niihin tuntuisi
painaa omani

kätesi voimakkaat karhuntassut
olen huomioinut
tuntenut
kerran
hetken

janoaisin tietää
olisiko kosketuksesi hellä
olisiko syleilysi lämmin
turvallinen

tulisiko tunne

tässä se on

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen runo, toiveikkaan hellyttävä, ihastan.

 

Käyttäjän kaikki runot