Numb

Runoilija c8a16c818cb2b7d6e12f294b0a8374b5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004
Viimeksi paikalla: 31.8.2018 22:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Lukekaa muitakin runoja kuin vain ensimmäiset :) Sekä hyvä että huono palaute on tervetullutta! Kiitän.
 

tunnottomuuden tunne
se tuttu juttu
hiljaa hiipinyt
päätään nostanut
jäädäkseen?

tarpeeksi monta kertaa
loukattu
kohdeltu kuin materiaa
tietämättä mitä oikeasti
rakkaus tarkoittaa

ja minä hölmö olen taas
itseni ja rakkauteni täysin antanut
suvaitsevaisuuden, joustavuuden
ja ymmärryksen äärirajoille saakka

tuntuu, että se peruuttamaton raja
on taas ylitetty,
luottoni mennyt

enkä oikein jaksa enää uskoa
positiiviseen muutokseen,
rehelliseen ja pysyvään sellaiseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot