Ilmassa tuoksuu jo kesäyöt

Runoilija c8a16c818cb2b7d6e12f294b0a8374b5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004
Viimeksi paikalla: 31.8.2018 22:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Lukekaa muitakin runoja kuin vain ensimmäiset :) Sekä hyvä että huono palaute on tervetullutta! Kiitän.
 

Iltaisin
istun ulos
vaatimattoman terassimme portaille

kuuntelen
kun kaupunki vihdoinkin hiljenee

lintujen laulu
kuuluu nyt selkeämmin

se kaipuuni tuudittaa
ahdistustani loiventaa

suljen silmäni
ja pääsen hetkeksi pois

hengitän rintani täyteen
viileää ilmaa
annan uuden voiman
virrata sisääni

ilmassa tuoksuu jo kesäyöt

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot