Totuus tuli sanoina

Runoilija c8a16c818cb2b7d6e12f294b0a8374b5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004
Viimeksi paikalla: 31.8.2018 22:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Lukekaa muitakin runoja kuin vain ensimmäiset :) Sekä hyvä että huono palaute on tervetullutta! Kiitän.
 

niin, siellä mökin yläkerrassa
kahdenistuttavalla sohvalla
se vihdoin ääneen sanottiin

se minkä olimme jo kauan tienneet
se molemminpuolinen tunne

ja minuun valtaa hysteeri;
suu leveimmässä hymyssä
olen levoton
käteni nousevat peittämään kasvoni

pääsee itku
sekavista tunteista

"muttakun mulla on nyt hyvä mies kotona"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot