rakkaus on sokea

Runoilija c8a16c818cb2b7d6e12f294b0a8374b5

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2004
Viimeksi paikalla: 31.8.2018 22:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Lukekaa muitakin runoja kuin vain ensimmäiset :) Sekä hyvä että huono palaute on tervetullutta! Kiitän.
 

"mulla ei oikeasti oo enää merkitystä miltä näytät,
hyvä ulkonäkö on enää vain plussaa"

voitko enää osuvammin minulle sanoa
tässä elämäntilanteessani ja mielentilassani?!

juurikin tuo merkitsee minusta aitoa rakkautta,
ettei ulkonäöllä ole merkitystä,
vain sisältö ratkaisee

mitä mä tässä enää mietin
kun omalta miheltä on täytynyt
pyytää se ääneen sanomaan
että hän näkee myös kuoreni alle
että sisältöni merkitsee

mutta kuinka hän
suoraan sydämestään kuitekin sanoo
"jos sä lihoat, se vie sua kauemmas musta.
musta et panosta suhteeseen jos et liiku"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot