Ehyah esher ehyah

Runoilija Bloodletting

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2004
Viimeksi paikalla: 7.2.2022 16:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kopioiminen kielletty korvapuustin uhalla.
 
Minä olin arkkitehti
Eleusiin mysteerien juuri
antipodien antipodi
luonnonhenkien kieli
syklinen ikuisuus
katharsis
kuin Icoquih
aurakätinen
kuolemantuoja
yölle ja eiliselle ja
huomiselle
luomiselle
kun te,
valonsäkeitä
kun te
ja minä
ja aika
kun te
maailmoiden ankkuri
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Maailmoiden ankkuria en ehkä haluaisi kohdata oikeasti.
 

Käyttäjän kaikki runot