Aamutähti

Runoilija Bloodletting

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2004
Viimeksi paikalla: 7.2.2022 16:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kopioiminen kielletty korvapuustin uhalla.
 
Kuljen tietä
tulisia jalanjälkiä
Eedenin porteilla
syötävänä pelastus
alttaritaulu suurempi
lieneekö maalari uskonut
vanhan miehen saarna
laivassa mykkiä sieluja
tästä Gogol pitäisi
lumi hautaa taivaan
ihmiset omenapuita

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Hienosti kirjoitettu eri aiheista. Tätä runoa voi lukea mihin vuodenaikaan tahansa.

 

Käyttäjän kaikki runot