Quinta essentia

Runoilija Bloodletting

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2004
Viimeksi paikalla: 7.2.2022 16:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kopioiminen kielletty korvapuustin uhalla.
 

Sanoja
minä etsin sanoja
vihkimisen estäviä sanoja
sanoja
jotka puhkeavat
kuin harmaa kyynel
tehtaanpiipusta taivaalle
puolittaisia
sateenvarjon sanoja
sanoja vuosituhansien takaa
ensimmäisiä ajatuksia
vanhempia kuin tuli ja vesi ja maa ja
sanoja sanojen välissä
lauseen kylmä tauko
viimeisiä sanoja
kuinka kuolla kauniisti
kuinka olla valmis
sanoja kehyksissä
kuin maalaisi näkymätöntä
hengitettyjä ilmapatsaita
ja minä olisin vanhoja valokuvia,
Hesiodos yskimässä veljensä viljaa
punaisella taivaalla
sanat ovat tuoksuja
kosmista sadetta
kirjoja silmissä
härkävaljakko
pyhän Hypatian elliptinen vallankumous

nyt tiedän miksi lauseet jätetään kesken

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa tekstiä
 

Käyttäjän kaikki runot