Painaumia ilmassa

Runoilija Bloodletting

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2004
Viimeksi paikalla: 7.2.2022 16:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kopioiminen kielletty korvapuustin uhalla.
 

Ihmiskehä kiertää kivistä aurinkoa
taivaslaulut lupaavat
kuin muinainen heksametri
Ateenan pölyisillä kaduilla
ja merellä yksinäinen lokki
kantaa harsoista maailmaa nokassaan
kirjoen raskaita pilviä
unohtuneiden päiviensä peitoksi

elämä
on merkillinen autiomaa
silmiesi versovassa kasteessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minulle juuri tänään suurta lohtua antava runo, Kiitos Paljon <3

"elämä on merkillinen autiomaa"

Hyvin Onnistunut kokonaisuus.

Minulle juuri tänään suurta lohtua antava runo, Kiitos Paljon <3

"elämä on merkillinen autiomaa"

Hyvin Onnistunut kokonaisuus.

 

Käyttäjän kaikki runot