Ikaros

Runoilija Bloodletting

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2004
Viimeksi paikalla: 7.2.2022 16:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kopioiminen kielletty korvapuustin uhalla.
 
Sinä olet elävä ihmisaurinko
taivaan ikiaikainen purjelaiva
kullassa teutaroivat puusiivet
syksyn paino silmissä
olet palavien kirjojen näytelmä
maljastaan läikkyvä valtameri
makea ilma muinaisella vuorella
kuulas,
täynnä näkyjä

mutta unissasi kutsut tuulia
kuin pilvet
olisivat polkuja
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään näistä, herättävät mieleen eri kuvia eri lukukerroilla.
 

Käyttäjän kaikki runot