Elämä ja ihmisyys

Runoilija Ei niin pieni runotyttö

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.7.2013
Viimeksi paikalla: 30.4.2022 0:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilijarotta elämän viemäriverkostossa.
Maskin takana rikkoutunut sielu.

Yritän uskoa ja toivoa, rakkaus antaa voimaa jaksaa,
päivä kerrallaan.

Runoissani elän ja kuljen pitkin kiemuraisia polkuja,
annan sieluni tuulettua.

Osa totta, osa keksittyä, väritettynä tai ei. 

Kiitos arvostelustasi!

Suosittelen:
 
Välillä on todella haastavaa selittää asioita elämästä,
ihmisyydestä.
Tänään mietin miten selittää toisen ihmisen kohtelu,
sen merkitys.

Hetken mietittyäni löysin sanat:

Jos joku ihminen katoaisi yllättäen,
mikä olisi viimeinen muistosi hänestä?
Minkä muiston sinä olisit jättänyt hänelle?

Sitten kysy itseltäsi:

Mitä haluaisit muistaa?
Mitä haluaisit hänen muistavan?

Ja nyt rakas ihminen,
koeta elää ja kohdella toisia niin.


 
Selite: 
Haastavia hetkiä elämässä, kun pitää selittää asioita kiukun keskellä. Joskus löytää sanat, kun hiljentyy hetkeksi, sulkee oman kiukkunsa pois ja katsoo silmiin muistaen, mikä on tärkein tehtävä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisasta mietiskelyä runossasi
Kiitos kaunis!
Niin tärkeitä ovat sanasi ! hieno. :)
Kiitos! Jokainen meistä on tärkeä, kukaan ei ole täällä turhaan. Siksi on tärkeää muistaa kunnioitus ja arvostus, koska koskaan ei tiedä milloin on se viimeinen hetki.
Elämän perusasiat pitäisi olla aivan jokaisella hallinnassa <3 
Niin pitäisi <3
hieno kirjoitus
tuttu tilanne
tuo mulle ajatuksen
niin kunpa oppisi olemaan enemmän ymmärtäväinen kuin opettavainen
Ymmärtäväisesti opettaminen on yksi jaloista taidoista.
 

Käyttäjän kaikki runot