Kysymys

Runoilija Ei niin pieni runotyttö

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.7.2013
Viimeksi paikalla: 30.4.2022 0:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilijarotta elämän viemäriverkostossa.
Maskin takana rikkoutunut sielu.

Yritän uskoa ja toivoa, rakkaus antaa voimaa jaksaa,
päivä kerrallaan.

Runoissani elän ja kuljen pitkin kiemuraisia polkuja,
annan sieluni tuulettua.

Osa totta, osa keksittyä, väritettynä tai ei. 

Kiitos arvostelustasi!

Suosittelen:
 


Päivästä toiseen,
kuukaudesta kuukauteen.

Vuodet kuluttavat sydänkäyrän tasaiseksi.

Elämä,
mitä sinä haluat?

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysähdyttävä kysymys tämä runosi. 
Niin totta. Mietteeseen vievä. Kiitos runoilijalle!
Laaja kysymys, joka selviää oikeastaan vain elämällä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot