Flunssatankaa tarjolla

Runoilija Ei niin pieni runotyttö

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.7.2013
Viimeksi paikalla: 30.4.2022 0:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilijarotta elämän viemäriverkostossa.
Maskin takana rikkoutunut sielu.

Yritän uskoa ja toivoa, rakkaus antaa voimaa jaksaa,
päivä kerrallaan.

Runoissani elän ja kuljen pitkin kiemuraisia polkuja,
annan sieluni tuulettua.

Osa totta, osa keksittyä, väritettynä tai ei. 

Kiitos arvostelustasi!

Suosittelen:
 
~
Niin kaatoi flunssa,
kaktuskirveellä iski,
kurkun kuivatti.
Ei auta kuin kärsiä,
niistää sekä yskiä.
~
Selite: 
Ei mikään rinsessainen olo...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nenäliinoja nenäliinoja ennen ja jälkeenkin kerrankin oikeassa tarkoituksissaan.
Toivoisin terehtymistäsi tietenkin.
Nainen tämä selätti ja voitti viimein flunssan kovassa painissa!
Flunssa on inhottavan pirullinen, toivottavasti menee pian ohi <3 
Kärsitty on ja elossa viimein! Sopivasti paistaa aurinkokin! :)
Atshiih ja niiskis, hieno tankasi!
Muista levätä ja nesteyttää :)
Kiitos! Tein työtä käskettyä... :)
Niinpä, minä kun luulin kauden olevan jo ohitse. Tätä tankaa lukiessa tiedän mitä tarkoitat, valitettavasti. Hieno muuten kyllä on  :)
Kiitos kaunis! Kausi ei täällä ainakaan vaikuta olevan ohi, sen verran kovasti kaatuu sakkia ympärillä. Onneksi on aurinko ja viikonloppu edessä!
 

Käyttäjän kaikki runot