Pimeästä valoon

Runoilija Ei niin pieni runotyttö

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.7.2013
Viimeksi paikalla: 30.4.2022 0:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilijarotta elämän viemäriverkostossa.
Maskin takana rikkoutunut sielu.

Yritän uskoa ja toivoa, rakkaus antaa voimaa jaksaa,
päivä kerrallaan.

Runoissani elän ja kuljen pitkin kiemuraisia polkuja,
annan sieluni tuulettua.

Osa totta, osa keksittyä, väritettynä tai ei. 

Kiitos arvostelustasi!

Suosittelen:
 
~~
Kuuletko kutsuni hiljaisen
kuiskasin sen mukaan tuulen
Pyysin että luoksein tuut
sinne missä hiljaisuuden kuulen
Pois tästä maailmasta
valon pehmeän luo
Siellä salaisuudet kasvaa
uuden mahdollisuuden tuo
tarttua käteeni kiinni
astua uuteen elämään
siihen kauan jo kaivattuun
ei enää takaisin pimeään

~
~
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Nyt ollaan kaikki täydessä valossa ja ihanassa tunteen palossa <3 
Ihana!
 

Käyttäjän kaikki runot