Leiki minullakin

Runoilija The Siren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun epäkäytännöllinen
käytös raivostutti sun kirjavia
unelmia ja kuvitelmaa siitä
totuudesta minkä mä halusin
sulle luoda.

Sä hyppäsit monta
päivää viikosta yli ja olit
onnellinen kun jouduit kokemaan
kaiken sen mitä en olisi halunnut.

Sulle se oli kuin palanen
omenapiirakasta ja toinen
palanen toisen perään.

Se mitä en tulisi varmaan
koskaan ymmärtämään
on se miten jaksat leikkiä
onnellista vaikka sun sydämes
on mustaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Awww <3
Upea runo!
Minä pidän :)

aivan upea ;o siis aw,,hieno<3

mahtava !

 

Käyttäjän kaikki runot