Nimetön

Runoilija The Siren

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paljonko sulle piti

maksaa niistä kyyneleistä

ja tuskanhuudoista

joita mulle suot.

Naurulokitkin nauraa
sulle ja sun päättömille jutuille.

Masennuslääkkeiden ansiosta
olin taas Manalan virrassa
jossa sinä tulit vastaan.

Tilaa mulle hymy
suoraan kotiin
kannettuna ja katkera
luonteesi mukaan lukien.

Rakas, tiedäthän
että en pelkää kuolemaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea. Kovin kauniisti sinä kirjoitat.

parasta, tyttö rakkaani <33

HIENO ^^

TÄÄ ON HIENO.. erikoinen ja nätti =) (;
osaat khyl kirjottaa.. <3

 

Käyttäjän kaikki runot