ystävän tarkoitus

Runoilija Angelika

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joskus on parasta olla hiljaa,
kuunnella,
ja kuunnella lisää.

istua vieressä
ja halata hellästi.

lohdutella
ja pyyhkiä pois kyyneleet.

sitä varten ystävät ovat olemassa

Selite: 
toi vika lause piti tulla kursivoituna, mutta mä en osannu laittaa sitä niin...
Kategoria: 
 

Kommentit

:'> kaunis
hyvää syntymäpäivää

Herkkä tulkinta ystävyyden hienoudesta, hienoa!

Ihana runo<3

Ystävällinen totuus runossasi, ei muuta lisättävää kuin, että ystävällisesti hyvää syntymäpäivää ;D

On todellakin ihanaa, kun on ystäviä ja saa olla ystävä! <3
Tämä oli suloinen runo, ja otsikko tiivistää runon kokonaisuudessaan.
Tämä oli todella ihana.

Juuri näin, joskus se on tarpeen. Olen itse vain kyllästynyt olemaan ikuisena olkapäänä...
Hieno runo, herkkä.

 

Käyttäjän kaikki runot