Nasselle

Runoilija Angelika

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 9.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ennen halasin sua iltaisin.
Painoin suukon sun pehmeeseen päähäs.
Toivotin sulle hyvää yötä.
Sä tulit mun viereen nukkumaan ja varmistit että mulla on kaikki hyvin.
Sä pidit musta aina huolta, lohdutit kun oli kurjaa.
Sä olit mulle kuin päivänpaiste.
Nyt sä katot sieltä ylhäältä mua.
Muista, mä rakastan sua. Aina.

Selite: 
Omistettu meidän kuolleelle koiralle Nasselle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, suloinen runo.. :) Jotain todella herkkääkin.. <3

ihana runo, koirat on meidän ystäviä ja tärkeitä sellasia, varmasti nasse katselee sua tuolta ylhäältä.

Kaunis runo koirallesi <3! aivan ihana :) Tiedän miltä tuntuu kun koira kuolee.. mummin ja papan koira kuoli vuosia sitten ja surin sitä. Niin mukava koira kun vain olikin, vaikka olenkin enemmän kissa ihmisiä... =)

Oi kuinka suloisen runon olet kirjoittanut koirallesi (;
Tuo Nasse nimeä totteleva koira oli varmasti omistamisen arvoinen ;'')

 

Käyttäjän kaikki runot