Tässä nk. elämässä

Runoilija Sadunhohtoako

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Without Words, without Writing and without Books there could be no concept of Humanity"
 

Tässä elämässä etsitään itseä ja kadotettua,

haaveillaan kauniista talosta

vaaleilla pinnoilla,

gardenioista ikkunalaudalla,

ja itsensä toteuttamisesta

oikeaan aikaan.

Odotellaan intohimoja ja inspiraatioita,

ja katsellaan tähtiin, itketään joskus

hiljaa, ja

toisinaan täydellä raivolla.

Yritetään ymmärtää; ehkä pitäisi

kelata taas koko mennyt elämä,

yhä uudelleen, monennenko kerran.

Hetkittäin huudetaan

maailmanytimeen asti, vaaditaan selityksiä,

tähdiltäkö.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot