Korvataanko?

Runoilija Sadunhohtoako

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Without Words, without Writing and without Books there could be no concept of Humanity"
 

Moderni melankolia tulee taas, hyppää netistä ruudun takaa;
Narkissos tänään, Narkissos huomenna, miten voisikaan muuttua kun ihminen ei yksin kaikkeen pysty.

Minkään uskonnon jumala ei voi estää pahuutta, ei vaikka olet nöyrä ja itket, kukaan ei auta, analysointi vie hulluksi.

Nykyinen yhteiskunta rappeuttaa, poistaa jumalan elämänviisaat kädet, hirttää kauniit enkelit, kuristaa hyvät voimat, jotka vielä viime kerralla saivat asua portaikon hämärissä nurkissa, rippeinä kaikesta onnellisuudesta, perheestä joka katoaa vähitellen sitä mukaa kun aika katoaa, se vain vie, eikä tuo mitään takaisin.

Olet yksin ja se on kestävin laki. Ateisti on eniten yksin, luki musteella kirjoitettuna.

Entä jos...kokoomuksen ministeriys salkkuineen päätettäisiin lakkauttaa lopullisesti kokonaan ja ihan oikeasti, kun määrärahat vain loppuvat eikä uutta virkaa löydy.

Tulevatko jumalat sitten juosten apuun?
Silittävät päästä kuin äiti poikaa, mutta eivät lyö otsalle leimaa työtön työtön, vaan hurraavat kiirehtien, täytyyhän tämä asia hoitaa erityisellä pikaisuudella ja huolella suunnitellen.

Sanovat kyllä se tästä, älähän nyt, ei maailma tähän kaadu. Ilmaiset terapeutit, jalkahoidot ja lounaat.

Laadukkaat kaakelit jalkojen alla, astu ne rikki,
ne korvataan kyllä, tietyille henkilöille.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot