Kaduilla tuulee

Runoilija Sadunhohtoako

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Without Words, without Writing and without Books there could be no concept of Humanity"
 

Kaduilla tuulee.
Syksyn viimeiset lehdet kieppuvat asfaltilla
päämäärättömästi, ehkä vain todellakin ollakseen sellaisia;
kärsineen näköisiä ja vailla oikeaa suuntaa, joihin on helppo samaistua.

Olemassaolossasi kieppuen vailla päämäärää
elämäsi on kylmää, kun vain odotat rakkautta, vaikka se saattaa asua toisessa kaupungissa tai sitä ei edes ole.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot