Moderni Melankolia

Runoilija Sadunhohtoako

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Without Words, without Writing and without Books there could be no concept of Humanity"
 

Moderni melankolia astuu sisään huoneeseen,
jossa koetaan ontologista irrallisuutta
ja ylikypsää olotilaa.
Byrokratiako sen aiheuttaa, elintärkeät lomakkeet pinoissa
jotka voidaan hävittää, tuhota lopullisesti ja sanoa mitään ei koskaan ollutkaan. Elämä on todistelua.

Moderni melankolia levittää siipensä;
tule tänne täällä on tilaa yksinäisille ajatuksille,
väärinkäsityksille, katkeruudelle,
väsymykselle,
sille mitä tahansa keksitkin pelätä.

Ota kauneusunet, sanoo Symbolisti,
se auttaa hetkeksi eksistentiaaliseen
ahdistukseen, joka voi olla
hyvinkin subjektiivista
riippuen siitä millaisessa
talossa majailet, ja ketä on lähelläsi,
hyvä haltijatar, ilkeä peikko vai
kylmä mediakultturelli.

Joillakin on pihalla
valkeat pehmustetut tuolit,
toisilla ei tuolia ollenkaan,
silti on istuttava,
koska jotkut asiat ovat
kaikille ikään kuin samat.

Et voi elää
"istumatta" koskaan!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot