Nimetön

Runoilija Minde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suuri kiitos kaikille, jotka lukevat ja arvostelevat runojani.
© ~ Onnellinen runotyttö
 

Elän nuoruutta
unelmiksi muodostumattomia haaveitani

Elän hetkiä,
jotka jäävät historiaan
nuoruuteeni

Kun olen pohjalla, lupaan, että nousen,
mutta painun vielä yhden kerran
alemmaksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot