Elämän oppisopimus

Runoilija Minde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suuri kiitos kaikille, jotka lukevat ja arvostelevat runojani.
© ~ Onnellinen runotyttö
 

Meillä on oppisopimus elämän kanssa
kivunkin keskellä
toivon muistavani,
ettei tuska ole koskaan turhaa

Se antaa meille voimaa
uskoa siihen,
että vaikeiden hetkien jälkeen valo on aina kirkkaampaa
onni aina makeampaa
ja kannustaa jatkamaan

Vaikka elettyjä hetkiä ei koskaan pysty elämään uudestaan
ne tulisi talletaa muistoihin
ja palauttaa mieleen
silloin, kun epätoivo on suurimmillaan

Mutta entä, jos elämän parhaimmat hetket
tuottavat suurinta kipua
rakkaimmat ihmiset
särkevät jo särkynyttä

Tulisko silloinkin,
luottaa elämän oppisopimukseen
opettelenko asiat moneen kertaan
kertaanko surunkin
vain, jotta tärkeimmät asiat eivät katoaisi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot