Jätin sinulle palan sydäntäni

Runoilija Minde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suuri kiitos kaikille, jotka lukevat ja arvostelevat runojani.
© ~ Onnellinen runotyttö
 

On kivuliasta muistaa
kuinka hyvältä oikealta tuntui
olla lähelläsi

Kun käsivarsiesi alla
olin suojassa maailmalta
enkä halunnut lähteä

Ja kaukana sinusta
toivon niin kovasti
kumpa löytäisit sen
mitä jätin luoksesi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot