Öinen kaipuu

Runoilija Minde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suuri kiitos kaikille, jotka lukevat ja arvostelevat runojani.
© ~ Onnellinen runotyttö
 

Sinä olet muuri,
jonka suojaan painautua,
yhä vieläkin
kosketuksellesi tahdon antautua.

Tahdon olla hetken sinun,
kun viereesi viimein unohdun.

Hetken ihastus,
huomisen kadotus,
ikuinen odotus.

Pieni suudelma kertoo paljon,
mutta katseesi kertoo kaiken sen,
mitä tahtomattasi jätät sanomatta.

Minä haluan olla sinun,
vielä hetken,
teethän luokseni elämän mittaisen retken.

Sinä olet lämpö,
olet huolenpito,
olet unelma.

Olet vahva ja kuitenkin niin heikko,
anna minä vahvistan sinussa sen,
mitä vuodet sisältäsi särki.

Sinä olet voima,
jota rakastan.

Hymy, jota en pysty unohtamaan.

Olet lämpö,
olet unelmaa ja pala todellisuutta,
jota ilman elän valheessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot