Mikä kultainen keskitie?

Runoilija Yksinäinen3

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hmmhm. pitäis vaihtaa tuo nick , kun se nyt vähän epäonnistui. Mutten jaksa :) kiitos oikein paljon jos jaksatte kommentoida. arvostaisin yli kahden sanan kommentteja =D
 

Ajattelin aina
ettei kukaan voisi minua tuntea
ettei kukaan
voisi tulla lähelle ja koskea
Upota syvälle silmiini
ja tietää tuskani
Olit oikea suunta
oma majakkani

Kynteni viiltävät
ihoosi jäljen
katsettasi
pelkää enää en
Pidän lujaa
kiinni sinusta
enhän haluaisi pilata
jotain näin kaunista.

Katseesi harhaantuu
Todellisuudentaju sumentuu
Huulemme eivät enää kohtaa
Et mulle voi anteeksi antaa

En tehnyt mitään väärää
saati sitten laitonta
Pakkomielle sai minut valtaansa
ja aiheutti suunnatonta sokeutta

Miksen osaa vaalia
kauniita asioita
On helppoa pitää kiinni
liian tiukasti
Tehdä virhevalintoja
ja katua
Huomata vasta hyvästellessä
käyneen taas kerran huonosti

Selite: 
pitäis ehkä harjoitella :D
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos:) tää on tosi kaunis jotenki...

 

Käyttäjän kaikki runot